Om oss

Storbyen Tannklinikk

Du finner oss i en moderne tannklinikk i hjertet av Sarpsborg sentrum – i Storbyen kjøpesenter.

Storbyen Tannklinikk hadde oppstart 2002, og ligger i hjertet av Sarpsborg sentrum, midt på torget i Storbyen kjøpesenter. Det er gode parkeringsmuligheter og bussforbindelser.

Vi er totalt fem ansatte; to tannleger og tre tannhelsesekretærer.

Karianne Borgmo

Tannlege

Kristin Hauge Josten

Tannlege

Margarita

Tannhelsesekretær

Sandra

Tannhelsesekretær

Vi gir 20% rabatt til studenter.

Støtte til tannbehandling/HELFO – direkteoppgjør – dersom man innenfor lovverket har krav på refusjon trekkes dette direkte og man betaler bare egenandelen.

Undersøkelse

Vi kan foreta en undersøkelse av tennene dine slik at eventuelle problemer med tenner, tannrøtter, tannkjøtt og øvrig munnhule avdekkes.

Tannfargede fyllinger

Pleier som regel å være nok for å reparere en liten skade eller et hull. Plastfyllingen er tannfarget og limes til tannen, noe som gir en tett og holdbar fylling.

Rotfylling

Rotfylling er et inngrep som må til dersom en tann får skader eller infeksjoner som følge av dype hull, fyllinger som lekker, tanngnissing eller slag.

Kroner, broer og proteser

Kroner, broer og proteser er behandlingsalternativer dersom du enten mangler en stor del av en tann eller når du mangler tenner.

Kirurgisk tannbehandling

Vi tilbyr kirurgisk behandling slik som tannekstraksjoner, kirurgiske tannekstraksjoner og behandling av enkle slimhinnelidelser/-sykdommer.

Tannkjøttbehandling

Tannkjøttet er støttestrukturen rundt tennene. For å beholde et friskt tannkjøtt er det viktig å være grundig med tannhygiene og gå regelmessig til tannlegen.

Bleking av tenner

Tannbleking har blitt veldig populært. Det finnes flere måter å bleke tennene på, men sammen kan vi finne det tryggeste og mest effektive alternativet for deg.

Bittskinne

En bittskinne er en individuelt fremstillt plastskinne som passer over tennene, og er en av de mest effektive måtene å beskytte seg mot skader på.

Implantatbehandling

Tannimplantater er kunstige tannrøtter av metall som kan benyttes for å oppnå en ideell erstatning av en eller flere tapte tenner.

Ønsker du å sende inn en timeforespørsel?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle